Χρόνια Πολλά Χρονιά! ψυχολόγος Αθήνα ψυχολόγοι άγχος κρίσεις πανικού φοβίες σχέσεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κατάθλιψη δυσκολίες νευρική ανορεξία βουλιμία φόβος θανάτου διάσχιση διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή φαντασιώσεις κενό εγκατάλειψη συναισθήματα προβλήματα συμπεριφοράς ψυχοθεραπεία ψυχολογία μετρό Ακρόπολη ραντεβού ψυχοθεραπευτής ψυχοθεραπεύτρια συμβουλευτική γονέων γνωσιακή αναλυτική προσέγγιση αυτογνωσία αυτοπραγμάτωση συνεδρίες κέντρο ψυχοθεραπείας

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2011/12/Christmas.jpg
[Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ]

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά, πολλές ευχές για το νέο έτος, με ψυχική υγεία, δύναμη και συναισθηματική αισιοδοξία.

Το νέο έτος ας είναι γεμάτο αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους, πλούσιο σε συναισθήματα, αποφασιστικότητα και δύναμη ώστε ο καθένας μας να αντιμετωπίσει τα δικά του εμπόδια.

Aς βρούμε το θάρρος να πούμε τα ανείπωτα, να ολοκληρώσουμε τα ανολοκλήρωτα και τα εκπληρώσουμε όσα δεν έχουν εκπληρωθεί. Ας βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία σαν απάντηση στην κοινωνικοπολιτική ανισορροπία που βιώνουμε και ας αποδεχτούμε – αγαπήσουμε τους εαυτούς μας, αφού μόνο έτσι θα απελευθερωθούμε αλλά και έτσι θα αγαπήσουμε και θα μας αγαπήσουν.

Η δύναμη, ο πλούτος, η ευτυχία και οι λύσεις είναι μέσα μας και μπορούμε να τα ανακαλύψουμε μέσα από την αναζήτηση του εαυτού μας αλλά και μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλή χρονιά σε όλους!

Τίτλος: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!
Σύνδεσμος:
Αναρτήθηκε:
Τελευταία τροποποίηση: 2019-04-17 10:24:42