Όροι χρήσης

χρήσης κενό συναισθήματα δυσκολίες άγχος κρίσεις αυτοπραγμάτωση Ακρόπολη αναλυτική συνεδρίες ψυχολογία προβλήματα συμπεριφοράς φοβίες διαταραχή ψυχοθεραπεύτρια διάσχιση κέντρο βουλιμία διάχυτη αυτογνωσία συμβουλευτική πανικού αυτοεκτίμηση ψυχοθεραπευτής εγκατάλειψη ψυχοθεραπείας αναπτυξιακή θανάτου μετρό προσέγγιση Αθήνα ψυχοθεραπεία ανορεξία φαντασιώσεις κατάθλιψη γνωσιακή ραντεβού ψυχολόγος νευρική γονέων φόβος σχέσεις ψυχολόγοι χαμηλή

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2018/12/elena-leventaki-800.jpg

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού μας τόπου www.psycho-logia.gr , οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου. Οι όροι χρήσης δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Τα περιεχόμενα και οι πληροφορίες του www.psycho-logia.gr παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες/χρήστες, ενδέχεται δε να συμπεριλαμβάνονται και εμπορικές διαφημίσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του www.psycho-logia.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών, επίσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.psycho-logia.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.psycho-logia.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων του www.psycho-logia.gr. Το www.psycho-logia.gr παρόλο που ελέγχει σχολαστικά την ποιότητα των ιστοσελίδων του, δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στο www.psycho-logia.gr έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χρηστών και επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας από τον νόμιμο επαγγελματία Ψυχικής Υγείας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.psycho-logia.gr δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Το www.psycho-logia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.

Οι απόψεις που διατυπώνονται σε φιλοξενούμενα άρθρα, σε άρθρα συνεργατών ή άλλων αρθρογράφων δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις του www.psycho-logia.gr και τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Ο σκοπός της φιλοξενίας και άλλων συνεργατών-επιστημόνων είναι η διεπιστημονική προσέγγιση και καλύτερη οπτική των θεμάτων.

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, του λογότυπου της ιστοσελίδας και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την σαφή αναφορά της πηγής.  Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης. Επισημαίνεται τέλος πως κάποια απο τα γραφικά – φωτογραφίες λαμβάνονται με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό και επεξεργάζονται ψηφιακά.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες στατιστικής ανάλυσης στοιχείων ιστού με την  χρήση javascript και “cookies”,  βοηθώντας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τον χρησιμοποιούν οι χρήστες.  Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αξιολόγησης της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, της σύνταξης αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο και της παροχής άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους και τη χρήση του διαδικτύου.  Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε την javascript και να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

Το www.psycho-logia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “υπερσυνδέσμων”,  ή άλλων τρόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το www.psycho-logia.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.psycho-logia.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

χρήσης Αθήνα διαταραχή ψυχολογία βουλιμία νευρική ψυχολόγος φόβος κρίσεις άγχος φαντασιώσεις ανορεξία ψυχοθεραπεύτρια ψυχολόγοι ψυχοθεραπείας αναπτυξιακή γνωσιακή πανικού εγκατάλειψη διάχυτη χαμηλή μετρό γονέων συνεδρίες κατάθλιψη προσέγγιση κενό φοβίες σχέσεις αναλυτική θανάτου συναισθήματα αυτογνωσία ψυχοθεραπεία αυτοεκτίμηση συμπεριφοράς προβλήματα ψυχοθεραπευτής αυτοπραγμάτωση Ακρόπολη ραντεβού κέντρο διάσχιση συμβουλευτική δυσκολίεςχρήσης αυτογνωσία γνωσιακή φοβίες ψυχοθεραπεία διαταραχή αναλυτική αναπτυξιακή ψυχολόγοι ψυχολόγος αυτοπραγμάτωση διάσχιση συναισθήματα προβλήματα βουλιμία ψυχολογία άγχος γονέων ψυχοθεραπευτής συνεδρίες ψυχοθεραπείας εγκατάλειψη σχέσεις ραντεβού νευρική κενό συμβουλευτική διάχυτη ανορεξία φόβος κατάθλιψη φαντασιώσεις Ακρόπολη ψυχοθεραπεύτρια πανικού χαμηλή κρίσεις αυτοεκτίμηση Αθήνα συμπεριφοράς κέντρο θανάτου μετρό προσέγγιση δυσκολίες χρήσης θανάτου κενό γονέων φόβος φοβίες εγκατάλειψη συμπεριφοράς σχέσεις διαταραχή κατάθλιψη κρίσεις κέντρο προσέγγιση Αθήνα αυτοεκτίμηση άγχος ψυχοθεραπεύτρια αυτογνωσία αυτοπραγμάτωση χαμηλή ψυχοθεραπευτής αναλυτική ψυχοθεραπεία νευρική βουλιμία Ακρόπολη διάσχιση ψυχολόγοι μετρό πανικού ψυχολογία διάχυτη αναπτυξιακή φαντασιώσεις δυσκολίες ανορεξία γνωσιακή συναισθήματα συμβουλευτική προβλήματα ψυχοθεραπείας συνεδρίες ραντεβού ψυχολόγος χρήσης κέντρο ψυχοθεραπευτής προβλήματα βουλιμία ψυχοθεραπεία Αθήνα ψυχοθεραπείας προσέγγιση ψυχολόγοι εγκατάλειψη μετρό Ακρόπολη άγχος συναισθήματα γνωσιακή κατάθλιψη ψυχοθεραπεύτρια διάχυτη δυσκολίες κενό πανικού φαντασιώσεις αυτοπραγμάτωση ψυχολόγος σχέσεις φοβίες συμπεριφοράς διάσχιση διαταραχή ψυχολογία ραντεβού συμβουλευτική αυτογνωσία χαμηλή θανάτου αναπτυξιακή ανορεξία συνεδρίες νευρική φόβος κρίσεις γονέων αναλυτική αυτοεκτίμηση χρήσης μετρό συμπεριφοράς συνεδρίες αυτοπραγμάτωση γονέων ψυχοθεραπευτής πανικού φοβίες αυτογνωσία αναπτυξιακή κατάθλιψη δυσκολίες σχέσεις Αθήνα ψυχοθεραπεύτρια ψυχολογία προβλήματα ψυχολόγοι νευρική προσέγγιση συμβουλευτική ανορεξία κέντρο αυτοεκτίμηση ψυχοθεραπείας διαταραχή αναλυτική γνωσιακή ψυχοθεραπεία άγχος χαμηλή διάχυτη κρίσεις κενό φόβος εγκατάλειψη ψυχολόγος βουλιμία συναισθήματα φαντασιώσεις θανάτου Ακρόπολη διάσχιση ραντεβού

Τίτλος: Όροι χρήσης
Σύνδεσμος:
Αναρτήθηκε:
Τελευταία τροποποίηση: 2022-05-13 22:04:19