Όροι χρήσης

χρήσης αυτοεκτίμηση άγχος διαταραχή διάχυτη ψυχοθεραπεία συνεδρίες βουλιμία κρίσεις δυσκολίες φόβος Αθήνα φοβίες ψυχοθεραπευτής ραντεβού χαμηλή κενό Ακρόπολη διάσχιση ψυχολογία γνωσιακή κέντρο συμπεριφοράς αυτοπραγμάτωση πανικού θανάτου γονέων μετρό προσέγγιση ψυχοθεραπείας προβλήματα ανορεξία σχέσεις νευρική αναπτυξιακή αναλυτική ψυχολόγος εγκατάλειψη αυτογνωσία ψυχοθεραπεύτρια συμβουλευτική συναισθήματα κατάθλιψη ψυχολόγοι φαντασιώσεις

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2018/12/elena-leventaki-800.jpg

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού μας τόπου www.psycho-logia.gr , οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου. Οι όροι χρήσης δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Τα περιεχόμενα και οι πληροφορίες του www.psycho-logia.gr παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες/χρήστες, ενδέχεται δε να συμπεριλαμβάνονται και εμπορικές διαφημίσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του www.psycho-logia.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών, επίσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.psycho-logia.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.psycho-logia.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων του www.psycho-logia.gr. Το www.psycho-logia.gr παρόλο που ελέγχει σχολαστικά την ποιότητα των ιστοσελίδων του, δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στο www.psycho-logia.gr έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χρηστών και επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας από τον νόμιμο επαγγελματία Ψυχικής Υγείας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.psycho-logia.gr δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Το www.psycho-logia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.

Οι απόψεις που διατυπώνονται σε φιλοξενούμενα άρθρα, σε άρθρα συνεργατών ή άλλων αρθρογράφων δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις του www.psycho-logia.gr και τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Ο σκοπός της φιλοξενίας και άλλων συνεργατών-επιστημόνων είναι η διεπιστημονική προσέγγιση και καλύτερη οπτική των θεμάτων.

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, του λογότυπου της ιστοσελίδας και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την σαφή αναφορά της πηγής.  Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης. Επισημαίνεται τέλος πως κάποια απο τα γραφικά – φωτογραφίες λαμβάνονται με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό και επεξεργάζονται ψηφιακά.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες στατιστικής ανάλυσης στοιχείων ιστού με την  χρήση javascript και “cookies”,  βοηθώντας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τον χρησιμοποιούν οι χρήστες.  Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αξιολόγησης της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, της σύνταξης αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο και της παροχής άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους και τη χρήση του διαδικτύου.  Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε την javascript και να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

Το www.psycho-logia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “υπερσυνδέσμων”,  ή άλλων τρόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το www.psycho-logia.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.psycho-logia.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

χρήσης νευρική προβλήματα διάσχιση Ακρόπολη συνεδρίες διάχυτη άγχος αναλυτική ραντεβού ψυχολογία κατάθλιψη σχέσεις αναπτυξιακή συμβουλευτική κρίσεις ψυχοθεραπείας ψυχολόγος συναισθήματα αυτογνωσία Αθήνα αυτοεκτίμηση ανορεξία χαμηλή δυσκολίες ψυχολόγοι μετρό φόβος βουλιμία γνωσιακή θανάτου ψυχοθεραπεύτρια γονέων προσέγγιση ψυχοθεραπεία ψυχοθεραπευτής διαταραχή φοβίες αυτοπραγμάτωση κέντρο πανικού συμπεριφοράς κενό εγκατάλειψη φαντασιώσειςχρήσης φαντασιώσεις θανάτου σχέσεις ψυχοθεραπείας αναπτυξιακή αυτοπραγμάτωση γονέων συμπεριφοράς διάχυτη ψυχοθεραπευτής προσέγγιση ανορεξία αναλυτική γνωσιακή ψυχολόγοι φόβος φοβίες ψυχολογία βουλιμία διάσχιση ραντεβού νευρική αυτοεκτίμηση μετρό ψυχοθεραπεύτρια αυτογνωσία εγκατάλειψη κενό ψυχοθεραπεία κατάθλιψη κρίσεις συναισθήματα άγχος συνεδρίες ψυχολόγος προβλήματα πανικού κέντρο Αθήνα δυσκολίες διαταραχή συμβουλευτική χαμηλή Ακρόπολη χρήσης αυτοπραγμάτωση διάσχιση ψυχολόγος Αθήνα κενό δυσκολίες προσέγγιση ανορεξία ψυχοθεραπεία ψυχολογία αυτοεκτίμηση γνωσιακή φόβος νευρική φαντασιώσεις κρίσεις Ακρόπολη διαταραχή αναπτυξιακή θανάτου ψυχοθεραπεύτρια βουλιμία σχέσεις ψυχολόγοι διάχυτη ραντεβού κατάθλιψη συνεδρίες μετρό πανικού συμπεριφοράς συμβουλευτική κέντρο ψυχοθεραπευτής ψυχοθεραπείας άγχος εγκατάλειψη αυτογνωσία φοβίες προβλήματα γονέων αναλυτική χαμηλή συναισθήματα χρήσης φαντασιώσεις αυτοεκτίμηση συνεδρίες φόβος αναλυτική διαταραχή θανάτου σχέσεις βουλιμία συμβουλευτική αυτογνωσία εγκατάλειψη γνωσιακή δυσκολίες ψυχοθεραπεύτρια συμπεριφοράς διάχυτη ψυχολόγοι ψυχοθεραπεία πανικού ψυχολόγος Ακρόπολη ψυχολογία Αθήνα ψυχοθεραπείας κατάθλιψη ανορεξία διάσχιση νευρική αυτοπραγμάτωση προσέγγιση αναπτυξιακή προβλήματα άγχος γονέων μετρό κρίσεις ψυχοθεραπευτής χαμηλή κέντρο ραντεβού συναισθήματα κενό φοβίες χρήσης θανάτου γνωσιακή Ακρόπολη χαμηλή ψυχοθεραπεία φόβος φαντασιώσεις αυτογνωσία αναλυτική διάχυτη ψυχοθεραπείας ανορεξία εγκατάλειψη κέντρο αναπτυξιακή ψυχολόγος πανικού σχέσεις προσέγγιση δυσκολίες συναισθήματα φοβίες κενό αυτοπραγμάτωση ψυχοθεραπεύτρια Αθήνα μετρό διάσχιση συμπεριφοράς συμβουλευτική προβλήματα νευρική άγχος γονέων ψυχοθεραπευτής κατάθλιψη ραντεβού αυτοεκτίμηση ψυχολογία συνεδρίες βουλιμία ψυχολόγοι διαταραχή κρίσεις χρήσης συμπεριφοράς ψυχοθεραπεύτρια κενό κρίσεις χαμηλή συναισθήματα αυτοεκτίμηση ψυχοθεραπεία μετρό ψυχολόγος διάσχιση άγχος προβλήματα φαντασιώσεις γνωσιακή ψυχοθεραπευτής αυτογνωσία διαταραχή Αθήνα ψυχολόγοι συμβουλευτική θανάτου σχέσεις συνεδρίες ραντεβού δυσκολίες προσέγγιση πανικού αναλυτική διάχυτη Ακρόπολη αυτοπραγμάτωση ψυχοθεραπείας ψυχολογία βουλιμία κατάθλιψη κέντρο εγκατάλειψη νευρική γονέων αναπτυξιακή φόβος φοβίες ανορεξία

Τίτλος: Όροι χρήσης
Σύνδεσμος:
Αναρτήθηκε:
Τελευταία τροποποίηση: 2022-09-28 22:01:26
Νέα Ψυχοθεραπευτική Ομάδα Αυτογνωσίας
This is default text for notification bar