Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης συνεδρίες γνωσιακή δυσκολίες φαντασιώσεις ψυχολογία μετρό κατάθλιψη κέντρο φοβίες ραντεβού χαμηλή γονέων αναλυτική διάχυτη πανικού προσέγγιση ψυχοθεραπείας αυτοεκτίμηση Αθήνα συμβουλευτική διαταραχή αναπτυξιακή ψυχοθεραπευτής ψυχολόγος κενό συμπεριφοράς νευρική ψυχοθεραπεύτρια διάσχιση αυτογνωσία ψυχολόγοι ανορεξία κρίσεις σχέσεις άγχος προβλήματα Ακρόπολη εγκατάλειψη βουλιμία θανάτου συναισθήματα αυτοπραγμάτωση φόβος ψυχοθεραπεία

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2018/12/elena-leventaki-800.jpg

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου psycho-logia.gr (εφεξής ο “ΔΤ”) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων του και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του ΔΤ. Οι όροι χρήσης δύναται να τροποποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του ΔΤ παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες/χρήστες, ενδέχεται δε να συμπεριλαμβάνονται και εμπορικές διαφημίσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του ΔΤ και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών, επίσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΔΤ.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων του ΔΤ. Παρόλο που η ποιότητα των σελίδων του ΔΤ ελέγχεται σχολαστικά, δεν παρέχεται καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται άμεσα.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στον ΔΤ έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χρηστών και επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας από τον νόμιμο επαγγελματία Ψυχικής Υγείας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον ΔΤ δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ΔΤ.

Οι απόψεις που διατυπώνονται σε φιλοξενούμενα άρθρα, σε άρθρα συνεργατών ή άλλων αρθρογράφων δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των ιδιοκτητών – διαχειριστών του ΔΤ ενώ τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Ο σκοπός της φιλοξενίας και άλλων επιστημόνων – συνεργατών είναι η διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων.

Το σύνολο του περιεχομένου του ΔΤ, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, του λογότυπου της ιστοσελίδας και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την σαφή αναφορά της πηγής.  Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης. Επισημαίνεται τέλος πως κάποια απο τα γραφικά – φωτογραφίες ενδέχεται να λαμβάνονται με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό και επεξεργάζονται ψηφιακά.

Ο παρών ΔΤ χρησιμοποιεί τεχνολογίες στατιστικής ανάλυσης στοιχείων ιστού με την  χρήση javascript και “cookies”,  βοηθώντας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τον χρησιμοποιούν οι χρήστες.  Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αξιολόγησης της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, της σύνταξης αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο και της παροχής άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους και τη χρήση του διαδικτύου.  Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε την javascript και να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

Ο ΔΤ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “υπερσυνδέσμων”,  ή άλλων τρόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ ενστερνίζονται ή αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος ΔΤ καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Όροι Χρήσης διαταραχή προβλήματα χαμηλή αναπτυξιακή ψυχολόγοι ραντεβού βουλιμία άγχος ψυχοθεραπεύτρια γονέων κέντρο γνωσιακή αυτοεκτίμηση αυτογνωσία συναισθήματα συνεδρίες Αθήνα κενό προσέγγιση φοβίες νευρική φαντασιώσεις ανορεξία συμβουλευτική ψυχολόγος αναλυτική θανάτου αυτοπραγμάτωση ψυχοθεραπευτής διάχυτη ψυχοθεραπεία διάσχιση ψυχολογία πανικού κατάθλιψη δυσκολίες φόβος εγκατάλειψη κρίσεις ψυχοθεραπείας Ακρόπολη συμπεριφοράς μετρό σχέσειςΌροι Χρήσης δυσκολίες άγχος διάσχιση εγκατάλειψη πανικού αναπτυξιακή κενό βουλιμία γνωσιακή ψυχολόγος Αθήνα χαμηλή κέντρο συμπεριφοράς ψυχοθεραπεύτρια ψυχοθεραπευτής ψυχολόγοι φαντασιώσεις αναλυτική θανάτου αυτοπραγμάτωση Ακρόπολη ανορεξία συμβουλευτική συνεδρίες προβλήματα διαταραχή μετρό σχέσεις αυτογνωσία φόβος νευρική αυτοεκτίμηση κατάθλιψη διάχυτη συναισθήματα φοβίες ψυχοθεραπείας ψυχολογία ψυχοθεραπεία γονέων ραντεβού κρίσεις προσέγγιση Όροι Χρήσης χαμηλή ραντεβού κατάθλιψη Ακρόπολη εγκατάλειψη προσέγγιση συνεδρίες αυτογνωσία σχέσεις ψυχοθεραπεύτρια ψυχοθεραπείας αναπτυξιακή νευρική διάχυτη ψυχολόγοι αυτοπραγμάτωση προβλήματα γνωσιακή κρίσεις ψυχοθεραπεία δυσκολίες διαταραχή διάσχιση βουλιμία γονέων κέντρο συναισθήματα συμβουλευτική φοβίες άγχος πανικού ψυχολογία φαντασιώσεις κενό συμπεριφοράς φόβος αυτοεκτίμηση ψυχολόγος ανορεξία Αθήνα αναλυτική θανάτου μετρό ψυχοθεραπευτής Όροι Χρήσης ψυχοθεραπείας συνεδρίες ψυχολόγοι μετρό νευρική εγκατάλειψη κρίσεις αυτοεκτίμηση φαντασιώσεις διάσχιση γνωσιακή ψυχοθεραπεύτρια διάχυτη αναλυτική θανάτου προβλήματα αναπτυξιακή πανικού άγχος κενό ψυχολόγος αυτοπραγμάτωση γονέων συμπεριφοράς ψυχολογία Ακρόπολη κατάθλιψη ανορεξία κέντρο φοβίες συμβουλευτική ψυχοθεραπεία χαμηλή αυτογνωσία διαταραχή προσέγγιση σχέσεις συναισθήματα δυσκολίες βουλιμία ραντεβού Αθήνα ψυχοθεραπευτής φόβος Όροι Χρήσης συμβουλευτική γονέων προσέγγιση ψυχοθεραπευτής αυτογνωσία βουλιμία δυσκολίες ψυχοθεραπεύτρια ανορεξία προβλήματα μετρό συναισθήματα διάσχιση αυτοπραγμάτωση συνεδρίες φαντασιώσεις γνωσιακή διαταραχή ψυχολογία θανάτου αυτοεκτίμηση διάχυτη Ακρόπολη σχέσεις κατάθλιψη εγκατάλειψη ραντεβού κέντρο άγχος πανικού κενό ψυχοθεραπείας ψυχοθεραπεία αναλυτική χαμηλή συμπεριφοράς αναπτυξιακή ψυχολόγος κρίσεις φοβίες νευρική φόβος Αθήνα ψυχολόγοι

Νέα Ψυχοθεραπευτική Ομάδα Αυτογνωσίας
This is default text for notification bar