Όροι χρήσης

χρήσης κατάθλιψη Αθήνα χαμηλή ψυχολόγοι φόβος δυσκολίες κρίσεις συμπεριφοράς προβλήματα σχέσεις αναλυτική πανικού Ακρόπολη διάχυτη θανάτου αναπτυξιακή ψυχοθεραπεύτρια αυτογνωσία ψυχολόγος συνεδρίες συναισθήματα γονέων εγκατάλειψη ψυχολογία προσέγγιση ψυχοθεραπείας φοβίες μετρό νευρική αυτοεκτίμηση ραντεβού άγχος ψυχοθεραπευτής διάσχιση κέντρο αυτοπραγμάτωση κενό ανορεξία ψυχοθεραπεία συμβουλευτική διαταραχή γνωσιακή βουλιμία φαντασιώσεις

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2018/12/elena-leventaki-800.jpg

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού μας τόπου www.psycho-logia.gr , οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου. Οι όροι χρήσης δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Τα περιεχόμενα και οι πληροφορίες του www.psycho-logia.gr παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες/χρήστες, ενδέχεται δε να συμπεριλαμβάνονται και εμπορικές διαφημίσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του www.psycho-logia.gr και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών, επίσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.psycho-logia.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το www.psycho-logia.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων του www.psycho-logia.gr. Το www.psycho-logia.gr παρόλο που ελέγχει σχολαστικά την ποιότητα των ιστοσελίδων του, δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στο www.psycho-logia.gr έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χρηστών και επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας από τον νόμιμο επαγγελματία Ψυχικής Υγείας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.psycho-logia.gr δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Το www.psycho-logia.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται.

Οι απόψεις που διατυπώνονται σε φιλοξενούμενα άρθρα, σε άρθρα συνεργατών ή άλλων αρθρογράφων δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις του www.psycho-logia.gr και τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Ο σκοπός της φιλοξενίας και άλλων συνεργατών-επιστημόνων είναι η διεπιστημονική προσέγγιση και καλύτερη οπτική των θεμάτων.

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, του λογότυπου της ιστοσελίδας και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την σαφή αναφορά της πηγής.  Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης. Επισημαίνεται τέλος πως κάποια απο τα γραφικά – φωτογραφίες λαμβάνονται με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό και επεξεργάζονται ψηφιακά.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες στατιστικής ανάλυσης στοιχείων ιστού με την  χρήση javascript και “cookies”,  βοηθώντας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τον χρησιμοποιούν οι χρήστες.  Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αξιολόγησης της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, της σύνταξης αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο και της παροχής άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους και τη χρήση του διαδικτύου.  Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε την javascript και να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

Το www.psycho-logia.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “υπερσυνδέσμων”,  ή άλλων τρόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το www.psycho-logia.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.psycho-logia.gr καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

χρήσης μετρό ψυχολόγος διάσχιση προσέγγιση ραντεβού συναισθήματα χαμηλή εγκατάλειψη αυτογνωσία Ακρόπολη βουλιμία δυσκολίες συμβουλευτική συνεδρίες ψυχοθεραπεύτρια προβλήματα αυτοεκτίμηση γνωσιακή Αθήνα ψυχολογία ψυχοθεραπεία γονέων αυτοπραγμάτωση κατάθλιψη φοβίες πανικού κέντρο σχέσεις ψυχοθεραπείας θανάτου διαταραχή νευρική ψυχοθεραπευτής άγχος ανορεξία συμπεριφοράς αναπτυξιακή φαντασιώσεις φόβος κενό ψυχολόγοι αναλυτική διάχυτη κρίσειςχρήσης προσέγγιση ψυχολογία γνωσιακή συμβουλευτική ψυχοθεραπεύτρια συμπεριφοράς αυτογνωσία ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής διαταραχή χαμηλή σχέσεις αναπτυξιακή ανορεξία φόβος αυτοπραγμάτωση διάσχιση άγχος ψυχοθεραπείας κρίσεις συνεδρίες Ακρόπολη κέντρο προβλήματα βουλιμία αναλυτική κενό διάχυτη φαντασιώσεις φοβίες εγκατάλειψη δυσκολίες γονέων μετρό πανικού κατάθλιψη θανάτου ραντεβού αυτοεκτίμηση συναισθήματα ψυχοθεραπεία Αθήνα νευρική ψυχολόγοι χρήσης ψυχολογία συνεδρίες ψυχολόγοι νευρική σχέσεις γονέων ψυχοθεραπεία φαντασιώσεις κατάθλιψη συμπεριφοράς άγχος συμβουλευτική εγκατάλειψη ψυχοθεραπείας ψυχοθεραπευτής προβλήματα αυτοεκτίμηση πανικού διάσχιση Αθήνα Ακρόπολη διαταραχή γνωσιακή αναλυτική φοβίες ανορεξία δυσκολίες κενό ψυχολόγος προσέγγιση ψυχοθεραπεύτρια αυτογνωσία συναισθήματα αναπτυξιακή βουλιμία κρίσεις θανάτου διάχυτη κέντρο αυτοπραγμάτωση ραντεβού μετρό φόβος χαμηλή χρήσης γονέων φοβίες Αθήνα Ακρόπολη ψυχολόγοι διάχυτη εγκατάλειψη ψυχοθεραπείας δυσκολίες χαμηλή κρίσεις σχέσεις βουλιμία ανορεξία ψυχοθεραπευτής άγχος φαντασιώσεις ψυχολογία ραντεβού φόβος πανικού γνωσιακή αυτοεκτίμηση συναισθήματα διάσχιση θανάτου συμπεριφοράς συμβουλευτική αναλυτική κέντρο νευρική ψυχοθεραπεία κατάθλιψη προσέγγιση κενό ψυχοθεραπεύτρια αυτογνωσία αυτοπραγμάτωση συνεδρίες διαταραχή μετρό προβλήματα αναπτυξιακή ψυχολόγος χρήσης θανάτου ανορεξία άγχος συναισθήματα διαταραχή δυσκολίες φαντασιώσεις γονέων Αθήνα αναλυτική αυτοεκτίμηση νευρική προβλήματα κρίσεις ψυχοθεραπεύτρια κέντρο μετρό Ακρόπολη συμβουλευτική προσέγγιση αυτοπραγμάτωση ψυχολόγοι ψυχολόγος συνεδρίες ψυχοθεραπευτής αναπτυξιακή χαμηλή ψυχολογία φόβος διάχυτη κατάθλιψη διάσχιση αυτογνωσία γνωσιακή εγκατάλειψη ραντεβού βουλιμία σχέσεις φοβίες κενό ψυχοθεραπεία πανικού συμπεριφοράς ψυχοθεραπείας

Τίτλος: Όροι χρήσης
Σύνδεσμος:
Αναρτήθηκε:
Τελευταία τροποποίηση: 2023-05-16 22:01:59
Νέα Ψυχοθεραπευτική Ομάδα Αυτογνωσίας
This is default text for notification bar