Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης εγκατάλειψη προσέγγιση κέντρο κενό ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής διαταραχή βουλιμία ψυχολογία δυσκολίες σχέσεις αναλυτική ανορεξία μετρό νευρική διάσχιση κρίσεις χαμηλή ψυχοθεραπεύτρια συμβουλευτική πανικού Αθήνα ραντεβού διάχυτη ψυχοθεραπεία άγχος αναπτυξιακή γονέων συνεδρίες Ακρόπολη ψυχολόγοι φόβος φαντασιώσεις συναισθήματα συμπεριφοράς γνωσιακή προβλήματα αυτοεκτίμηση φοβίες ψυχοθεραπείας θανάτου αυτοπραγμάτωση αυτογνωσία κατάθλιψη

https://psycho-logia.gr/wp-content/uploads/2018/12/elena-leventaki-800.jpg

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου psycho-logia.gr (εφεξής ο “ΔΤ”) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων του και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του ΔΤ. Οι όροι χρήσης δύναται να τροποποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του ΔΤ παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες/χρήστες, ενδέχεται δε να συμπεριλαμβάνονται και εμπορικές διαφημίσεις. Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις σελίδες του ΔΤ και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών Internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο Internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών, επίσης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΔΤ.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ δεν ευθύνονται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, και περιεχομένων του ΔΤ. Παρόλο που η ποιότητα των σελίδων του ΔΤ ελέγχεται σχολαστικά, δεν παρέχεται καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται άμεσα.

Οι πηγές, τα άρθρα, τα βιβλία, οι σύνδεσμοι και όλο το υλικό που χρησιμοποιείται στον ΔΤ έχουν ως μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χρηστών και επισκεπτών και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας από τον νόμιμο επαγγελματία Ψυχικής Υγείας. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον ΔΤ δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του ΔΤ.

Οι απόψεις που διατυπώνονται σε φιλοξενούμενα άρθρα, σε άρθρα συνεργατών ή άλλων αρθρογράφων δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των ιδιοκτητών – διαχειριστών του ΔΤ ενώ τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων ανήκουν στους συγγραφείς τους. Ο σκοπός της φιλοξενίας και άλλων επιστημόνων – συνεργατών είναι η διεπιστημονική προσέγγιση των θεμάτων.

Το σύνολο του περιεχομένου του ΔΤ, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, του λογότυπου της ιστοσελίδας και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων, συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την σαφή αναφορά της πηγής.  Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προιόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης. Επισημαίνεται τέλος πως κάποια απο τα γραφικά – φωτογραφίες ενδέχεται να λαμβάνονται με αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό και επεξεργάζονται ψηφιακά.

Ο παρών ΔΤ χρησιμοποιεί τεχνολογίες στατιστικής ανάλυσης στοιχείων ιστού με την  χρήση javascript και “cookies”,  βοηθώντας στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο τον χρησιμοποιούν οι χρήστες.  Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της αξιολόγησης της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, της σύνταξης αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στον ιστότοπο και της παροχής άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα στους ιστότοπους και τη χρήση του διαδικτύου.  Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε την javascript και να αρνηθείτε τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν προβείτε σε αυτήν την ενέργεια, ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες αυτού του ιστότοπου.

Ο ΔΤ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω “υπερσυνδέσμων”,  ή άλλων τρόπων. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι οι ιδιοκτήτες – διαχειριστές του ΔΤ ενστερνίζονται ή αποδέχονται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος ΔΤ καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Όροι Χρήσης συμβουλευτική ψυχολόγοι ψυχοθεραπεία γονέων θανάτου ψυχοθεραπευτής συμπεριφοράς σχέσεις κενό χαμηλή συναισθήματα ραντεβού φοβίες ψυχοθεραπείας ψυχοθεραπεύτρια εγκατάλειψη κρίσεις φόβος βουλιμία δυσκολίες ανορεξία φαντασιώσεις Ακρόπολη αυτοεκτίμηση αναπτυξιακή αναλυτική ψυχολογία νευρική κατάθλιψη Αθήνα γνωσιακή διάσχιση διαταραχή προσέγγιση αυτογνωσία άγχος συνεδρίες διάχυτη αυτοπραγμάτωση μετρό προβλήματα πανικού ψυχολόγος κέντροΌροι Χρήσης νευρική γνωσιακή εγκατάλειψη ψυχοθεραπευτής ψυχολόγος θανάτου αυτογνωσία διάσχιση φαντασιώσεις ψυχοθεραπείας ψυχοθεραπεύτρια αυτοεκτίμηση διάχυτη βουλιμία χαμηλή άγχος αναλυτική συναισθήματα φοβίες γονέων δυσκολίες μετρό ψυχολόγοι συνεδρίες ψυχολογία κρίσεις προσέγγιση διαταραχή συμβουλευτική προβλήματα αναπτυξιακή κέντρο ανορεξία κατάθλιψη Ακρόπολη πανικού αυτοπραγμάτωση κενό ψυχοθεραπεία φόβος ραντεβού Αθήνα συμπεριφοράς σχέσεις Όροι Χρήσης ραντεβού βουλιμία προβλήματα αναλυτική ανορεξία ψυχοθεραπεία κέντρο συμπεριφοράς ψυχοθεραπευτής συναισθήματα θανάτου γονέων κρίσεις Αθήνα συνεδρίες συμβουλευτική δυσκολίες μετρό προσέγγιση κατάθλιψη διάχυτη ψυχολόγοι ψυχοθεραπείας διάσχιση φοβίες σχέσεις χαμηλή ψυχολόγος Ακρόπολη αυτοπραγμάτωση αυτοεκτίμηση πανικού φόβος γνωσιακή φαντασιώσεις ψυχοθεραπεύτρια εγκατάλειψη αυτογνωσία άγχος νευρική αναπτυξιακή κενό ψυχολογία διαταραχή Όροι Χρήσης γονέων δυσκολίες φαντασιώσεις αυτοεκτίμηση ψυχολογία διάσχιση συναισθήματα θανάτου γνωσιακή σχέσεις ψυχοθεραπευτής ψυχοθεραπείας ψυχοθεραπεία κενό φοβίες διάχυτη αυτοπραγμάτωση πανικού άγχος Αθήνα μετρό συνεδρίες συμπεριφοράς αναπτυξιακή προβλήματα βουλιμία κρίσεις ψυχοθεραπεύτρια αναλυτική αυτογνωσία κέντρο χαμηλή κατάθλιψη διαταραχή εγκατάλειψη ψυχολόγοι ραντεβού προσέγγιση ανορεξία φόβος νευρική ψυχολόγος Ακρόπολη συμβουλευτική Όροι Χρήσης μετρό συμπεριφοράς ψυχολογία αυτοπραγμάτωση ψυχολόγοι αυτοεκτίμηση ψυχολόγος δυσκολίες φαντασιώσεις αυτογνωσία κρίσεις προβλήματα συμβουλευτική ψυχοθεραπευτής ραντεβού συναισθήματα φοβίες γνωσιακή εγκατάλειψη βουλιμία χαμηλή αναλυτική συνεδρίες κέντρο διάχυτη Αθήνα σχέσεις θανάτου κατάθλιψη πανικού φόβος ψυχοθεραπείας διάσχιση ψυχοθεραπεία κενό γονέων διαταραχή Ακρόπολη άγχος ανορεξία νευρική ψυχοθεραπεύτρια αναπτυξιακή προσέγγιση

Νέα Ψυχοθεραπευτική Ομάδα Αυτογνωσίας
This is default text for notification bar